Proactief meedenken

Wanneer zich een noodsituatie voordoet zullen we die altijd zo snel mogelijk oplossen. Maar voorkomen is beter dan genezen. We zien het als onze taak om proactief mee te denken over een goed business continuity plan om downtime tot een minimum te beperken en uw omzet en productiviteit te beschermen.

Downtime kan iedereen overkomen

Problemen met hardware of software. Menselijke fouten, kwaadwilligheid of natuurrampen. Downtime is iets waar ieder bedrijf en iedere organisatie wel eens te maken krijgt. Behalve vervelend is dat vooral kostbaar. Downtime kan resulteren in verlies van data, veiligheid, productiviteit en omzet. En zelfs ernstige schade toebrengen aan uw reputatie en relaties.

 

Een goed plan en duidelijke afspraken

Problemen voorkomen begint met goed nadenken over de risico’s en kwetsbaarheden van uw bedrijf en uw IT-infrastructuur. Maar ook over waar de grenzen liggen. Welke risico’s zijn nog acceptabel en welke absoluut niet? En hoe snel moet een probleem opgelost zijn? Van daaruit maken we samen een plan hoe we uw business het beste kunnen beschermen.

Volledige IT-infrastructuur

Bedrijfskritische data, applicaties, computers en servers: een business continuity plan behelst de volledige infrastructuur van uw organisatie. Welke oplossingen het beste bij u passen, hangt uiteraard af van uw behoefte en uw budget. PcDienst denkt als business technology partner graag met u mee over het voorkomen en verhelpen van problemen.