Veilig bestanden opslaan, delen en samenwerken

Er zijn tal van oplossingen beschikbaar om bestanden te delen en te synchroniseren. Deze zijn die vooral geschikt voor particulieren. Professionele organisaties willen zelf greep hebben op het beheer en eisen beveiliging van data en privacy op het allerhoogste niveau. Enterprise Filesharing voorziet daarin.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Verzeker u van 99,9% uptime, HIPAA en SOC 2 compliance, 256-bit encryptie en opslag bij gecertificeerde Europese datacenters.

Alles onder controle

Bepaal met beleidsregels op welke apparaten gewerkt mag werden. En wis gevoelige informatie op afstand bij verlies of diefstal van een toestel. Zo houdt u altijd de regie. Stel zelf in wie van uw team, partners of klanten toegang heeft tot welke data en wat ze daar mee mogen doen.

Altijd en overal toegang

Enterprise Filesharing ondersteunt alle apparaten en platforms zonder VPN of remote desktop. Geschikt als uitbreiding of vervanging van uw fileserver. Geen bestands-limieten, integratie met Office 365 en Active Directory. Eenvoudig, efficiënt en productief.

Makkelijk en snel bestanden herstellen

Met de herstelfuncties van Enterprise Filesharing bent u voorbereid op veiligheidsrisico’s zoals ransomware, hacks en virussen.