Makkelijk, flexibel, betaalbaar

Ook voor u is IT van bedrijfskritische betekenis. Maar een eigen IT-afdeling of een fulltime systeembeheerder is vaak niet haalbaar of betaalbaar. PcDienst voorziet u van hoogwaardige IT, zonder zorgen over beheer, beveiliging en onderhoud. Voor een vast bedrag per maand.

Het is onze missie om uw organisatie te ondersteunen met geavanceerde oplossingen en diensten op maat. Betaalbaar. Maar zonder concessies aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Al meer dan 10 jaar zijn wij erin gespecialiseerd om ook kleinere en middelgrote bedrijven en instellingen te voorzien van krachtige IT-oplossingen

Maatwerk is standaard

Ieder bedrijf is uniek, zelfs binnen dezelfde branche. Daarom zorgen wij altijd voor dienstverlening die perfect is afgestemd op uw behoefte, bedrijfsvoering en budget.

Continuïteit is key

Managed IT betekent dat wij uw IT-infrastructuur full-time monitoren en problemen snel oplossen. Maar ook dat we met u meedenken om incidenten te voorkomen.

Voorspelbare kosten

Geen hoge investeringen ineens, maar vaste kosten per maand. Geen verrassingen dus. En tussentijds opschalen of aanpassen van de dienstverlening kan altijd.

We staan voor u klaar

Onze servicedesk is altijd bereikbaar, dus ook buiten kantooruren en in de weekends. We maken vooraf duidelijke afspraken over de snelheid van opvolging van uw melding.